Наркотична залежність руйнує на своєму шляху все, а головне здоров’я.

  • Залежність від наркотиків – тяжке хронічне захворювання, яке піддає людину, що вживає наркотики, великому ризику отримання безлічі вірусних, хронічних та смертельних хвороб.
  • У наркозалежних слабшає імунітет, що робить складним лікування. Наркотик, є токсичною речовиною, що, по суті, є отрутою для людини. І як будь-яка отрута, наркотик повністю руйнує здорові клітини організму. Крім того, вживання наркотиків завдає шкоди не лише фізичному здоров’ю, воно критично впливає на нервову систему людини.
  • Плутанина в думках, депресії, порушення пам’яті, погіршення зору – цей список величезний. У людей, залежних від психотропних препаратів, виникають галюцинації і параноя. Відбувається порушення опорно-рухової системи. Частий безпідставний тривожний стан призводить до спроб суїциду.
  • Через вживання будь-якої наркотичної речовини, відбуваються незворотні зміни в структурі головного мозку, які викликають різні психічні порушення, нерідко призводять до гострої шизофренії і повного розладу особистості.
  • Для ін’єкційних наркоманів великий ризик зараження ВІЛ-інфекцією, гепатитами В, С та іншими інфекційними захворюваннями вже після першої ін’єкції. Також страждають через абсцеси і інші шкірні захворювання (екзема, псоріаз і т.д.). Захворювання вен (тромбофлебіт), руйнування зубів, кісток. Велика смертність серед наркозалежних ще тому, що у людини під «кайфом» притупляється больовий поріг, і вона може не відчувати ознак хвороби.
  • Фізичне і нервове виснаження, інфаркти, інсульти, смерть в результаті ниркової недостатності і цирозу печінки, і це далеко не повний список хвороб, які супроводжують наркоманію.

Звертайтесь вже сьогодні.

Первинна консультація в Центр "Дорога" - безкоштовна, пишіть  телефонуйте +380673414869 +380977520020